Ai o intrebare? - Rochii de mireasa - PrincessBrides

Du-te la conținut
Intrebari frecvente

1. Ce modele de rochii se pot gasi in showroom?

Rochiile de mireasa Princess Brides, unde sunt prezentate modele standard sau va putem face rochia in conformitate cu cerintele dvs.; va putem face Rochia de mireasa la comanda!

Sau puteti alege din diversitatea de branduri si modele renumite pe piata internationala si cu o mare rezonanta in industria rochiilor de mireasa,dupa cum urmeaza: Justin Alexander: Sincerity, Sweetheart, Signature,Lillian West, The Sposa Group: Divina Sposa; Kelly Star; Miss Kelly, Just For You, Collector, Miss Paris; Moonlight: Collection, Couture, Tango; Val Stefani; Zevi.


2. Rochiile de mireasa prezentate pe site se pot vedea sau proba?

Rochiile de mireasa sau de ocazie prezentate pe acest site se pot vedea sau proba doar in baza unei programari in prealabil la unul din nr afisate pe site:0767731649; 0742327823 sau pe mail: office@princessbrides.ro
Programarea este foarte importanta deoarece si dvs sunteti foarte importante pentru noi si dorim sa oferim exclusivitate timpului acordat pentru dvs. si pentru a gasi impreuna rochia perfecta!
Va asteptam in showroom-ul din Str. Cupolei, nr. 5B, ap.10, (Complex Plazza Resience), sector 6,Bucuresti!


3. Cum se poate comanda un model de rochie de pe acest site si cat dureaza comanda?

 Daca rochia se gaseste in stocul nostru, poate fi achizitionata pe loc! Daca rochia se gaseste pe stocul fabricii se poate face comanda si timpul de onorare al comenzii este de 2-3 saptamani!
Daca modelul preferat de dvs. nu se afla pe stocul nostru sau al fabricii, se poate face comanda prin incheierea unui contract si plata unui avans de 50% din valoarea rochiei/produselor comandate iar timpul de onorare al comenzii este dupa cum urmeaza:
Colectia Princess Brides: 12-13 saptamani;
Colectia Justin Alexander : 16-19 saptamani;
Divina Sposa: 16-22 saptamani;
Zevi: 13-16 saptamani;
Moonlight: 16-19 saptamani.
Pentru colectiile Princess Brides si Zevi exista si posibilitatea realizarii rochiilor la urgenta cu o taxa de 300 lei in plus iar timpul este de 6-8 saptamani pentru Colectia Princess Brides si 10-12 saptamani pentru Zevi!
Multe din modelele The Sposa Group: Divina Sposa, Justin Alexander, Sincerity, Sweetheart, Lillian West, Signature, Moonlight, Val Stefany, se pot gasi pe stocul fabricii, iar atunci comanda poate veni in 2-4 saptamani!
Trebuie luat in calcul si timpul necesar retusurilor daca este cazul (scurtat, stramtat, sistemul de prindere a trenei).


4. Se pot face retusuri la rochiile de mireasa si rochiile de ocazie achizitionate?

Rochiile de mireasa achizitionate sau comandate beneficiaza de retusuri(stramtat, scurtat, prinderea trenei) incluse in pretul de achizitie; restul modificarilor suplimentare se pot face contra cost.
Rochiile de ocazie nu beneficiaza de retusuri gratuite dar va putem oferi aceste servicii contra cost.


5. Toate rochiile prezentate pe site se gasesc in showroom sau pe stoc ?

In showroom-ul Princess Brides puteti gasi o gama variata de modele, modelele cel mai des solicitate din diferite stiluri si colectii, astfel puteti vedea calitatea produselor pe care vi le punem la dispozitie.
Pe stoc se pot gasi din toate brand-urile, modele pentru a putea verifica calitatea materialelor, stilurile si croielile diferite in functie de fiecare designer si brand; astfel va putea ajuta in luarea deciziei in cazul in care doriti un model prezentat in cataloage si care nu se afla pe stocul nostru la acel moment.
Daca modelul dorit nu se afla pe stoc in acel moment, se poate face comanda.


6. De unde provin rochiile de mireasa si de ocazie?

Rochiile de mireasa prezentate pe site sunte modele cu renume international; cei mai importanti designeri si branduri prestigioase de renume mondial vin in intampinarea celor mai exigente cerinte ale dvs.!
Tarile de provenienta ale rochiilor sunt : SUA, Franta, Anglia,Italia.

7. Rochiile prezentate pe site, sunt modele autentice?

Princess Brides este reprezentant autorizat si legal al marilor brand-uri internationale, drept pentru care toate drepturile ne sunt rezervate. Puteti vizita si site-urile oficiale, unde ne regasiti ca si distribuitori autorizati; si unde puteti fi in pas cu toate noutatile. Astfel, puteti accesa urmatoarele link-uri:

Colectia Princess Brides, reprezinta colectia cu rochii in productie proprie, unde modelele sunt sub forma de prezentare si unde se pot realiza pe masurile, dorintele si cerintele dvs. orice model, astfel incat sa aveti o creatie unica, o rochie de vis!

8. Se pot gasi accesorii de mireasa in showroom?

In showroom-ul nostru puteti gasi diverse accesorii, cum ar fi: voaluri de mireasa scurte, voaluri de mireasa lungi, voaluri de mireasa cu cristale, voaluri de mireasa cu dantela, bolerouri mireasa, pntofi mireasa, jartiere mireasa, pahare pictate si personalizate pentru miri si pentru nasi; sticle sampanie personalizate; marturii; bijuterii mireasa; tiare; voalete ; manusi; umbrele mireasa; centuri de mireasa cu cristale; centuri de mireasa cu margele; 

Înapoi la cuprins